Home >  

Sterwijnenthuis

SPECIALE ACTIE VOOR BEZOEKERS MED-INFO GROEP

Wijnsite Sterwijnenthuis.nl biedt betaalbare wijnen uit Sterrenrestaurants!

 

De website Sterwijnenthuis.nl is een unieke online wijnwinkel waar topwijnen worden aangeboden die worden geschonken in sterrenrestaurants en andere toprestaurants in Nederland.

Wijnkeuze moeilijk

Voor de meeste mensen is het erg moeilijk om een goede keuze te maken uit het overweldigende aanbod van wijnen op de Nederlandse markt. Veel (online) wijnwinkels pretenderen veel kennis te hebben van wijn. In de realiteit valt dat vaak erg tegen en kopen consumenten op gevoel, etiket, naam, van horen zeggen of toch maar weer dezelfde wijn. Het unieke concept van Sterwijnenthuis.nl is dat de keuze van haar assortiment gemaakt is door de echte kenners van wijn in Nederland: de top sommeliers!

Toprestaurants
Sterwijnenthuis.nl maakt voor de consument op een eenvoudige wijze de toegang tot betaalbare wijnen uit toprestaurants mogelijk. Anderzijds verwacht sterwijnenthuis.nl dat door de site en haar aanbod het aantal bezoeken bij sterrenrestaurants toeneemt. Wij leveren een bijdrage aan het meer transparant maken van de markt en worden daardoor kritisch gevolgd.

400 topwijnen uit meer dan 60 toprestaurants
Sterwijnenthuis.nl biedt 400  wijnen in diverse prijsklassen en uit diverse landen. De uitgebreide informatie over de wijn, streek, wijnhuis en spijs en wijn maakt de website compleet en aantrekkelijk voor de beginnende wijndrinker tot de meest ervaren wijnkenner.

Aanbieding voor de bezoekers van de Med-Info Groep
Voor de bezoekers van de Med-Info websites hebben we een interessante kennismakingsactie. U krijgt 5% korting op uw bestelling.

Hiervoor vult u bij het bestellen bij actiecode (medinfo) in. Automatisch wordt de korting van uw bestelling afgetrokken.

Ga naar de website van Sterwijnenthuis


Laatste update: 4-11-2011